strucne-prakse-protecta-group-beograd

Kao svaka ozbiljna kompanije koja promoviše poslovnu kulturu društvenu odgovornost i Protecta Group svake godine organizuju strčne prakse za različita zanimanja u koja uključuje buduće službenike obezbeđenja, procenitelje bezbednosnih rizika, menadžere bezbednosti kao i aktivne i svršene studente različitih akademskih institucija.

Pružamo šansu mladim, ambicioznim ljudima da u okviru rada u našem preduzeću steknu adekvatna poslovna znanja i iskustva a ujedno postanu deo našeg tima ali i prepoznatljivi budućim poslodavcima kao izgrađeni profili kandidata koji apliciraju za konkretne radne pozicije. Stručna prkasa je jedan od najboljih načina regrutacije novih kadrova a sa druge strane i jedinstvana prilika da studenti nauče praktično primenjivati teorijska znanja koja su stekli tokom studija, kao i da steknu radno iskustvo koja će im se pokazati kao značajno u daljem radu.

S obzirom da stalno usavršavanje pojedinca postaje imperativ, obavljanje prakse se pokazuje kao faza koja prethodi prvom zaposlenju. Studenti, nakon uspešno obavljenih praksi, dobijaju preporuku od navedenih kompanija, a neretko i ponudu za zaposlenje. Poslodavci će svakako to umeti da cene, a kandidati sa iskustvom imaće prednost u odnosu na ostale.

Prijavi se za praksu: praksa@protectagroup.co.rs