mob H

BEZBEDNOST POSLOVANJA IMOVINE I LICA

PROTECTA Group DOO Beograd - fizicko tehnicko obezbedjenje

#STRANICAmob K#01

USLUGE


PROTECTA GROUP pruža usluge poslovnim organizacijama i fizičkim licima u oblasti bezbednosti lica, objekata i imovine, tehničke zaštite i transporta vrednosti. Pre izrade konkretne ponude plana fizickog ili kombinovanog obezbedjenja, naši stručnjaci će vam bez naknade proceniti sve faktore rizika i izvršti bezbednosnu procenu.


U zavisnosti od procene, prezentirani plan primene mera bezbednosti će sadržati predloge za finansijski najpovoljnija rešenje, bilo da se radi o fizickom obezbedjenju, stacionarnom ili mobilnom, tehnickoj zaštiti, kombinovanim merama obezbedjenja ili nekim drugim merama koje bi trebalo preduzeti radi obezbedjenja i sigurnosti vaše imovine i poslovanja.

PUBLIKACIJE


2012 - KORPORATIVNA BEZBEDNOST

Dragan Trivan

Biznis i ekonomija, tvrdi povez latinica, 245 strana 17x24 cm "Dosije"


2013 - PRIVATNO OBEZBEDJENJE

Slaviša Krstić & Dragan Trivan

Osnovi fizicko-tehničke zaštite, 200 strana 16X24 cm "Glosarijum"


2014 - DETEKTIVSKA DELATNOST

Dragan Trivan

Pravo i bezbednost, mek povez latinica, 263 strana 17x24 cm "Dosije"

POSAO U PROTECTI


Zašto da ne, pozovite i proverite. U našoj kompaniji postoji neprekidna potreba za novim ljudima, odnosno za zapošljavanje stručnih kadrova ili specijalista u oblastima pružanja usluga: korporativna bezbednost poslovanja, fizicko obezbedjenje zastita imovine i lica, tehnička zastita, protivprovalna zastita, protivpožarna zastita. Ako imate iskustva u ovim poslovima ili ste spremni za dopunsku edukaciju, javite se, pošaljite eMAIL sa kratkim prikazom vaše radne biografije. Zahvaljujemo se na interesovanju.